Glasmästeri

Vi säljer och reparerar alla typer av fönster och speglar. Om det finns specialbehov är det inga problem för oss att tillverka måttbeställda fönster för att täcka dina behov som kund. Vi fixar glaset till altanen, bokhyllan, braskaminen, glasbordet, skyltrutan, eller trappräcket. Kontakta oss för att veta mer om vad vi kan göra för dig.

 

 

Ramar

Vi har en ramverkstad som kan producera specialbeställda ramar till glas, fönster, speglar eller annat som du kan behöva rama in. Självklart producerar vi också inredningsglas som kan kombineras med ramar, eller som kan måttbeställas för speciella behov.

 

 

 

Isolerglas

Vi säljer och byter speciella glas som till exempel isolerglas. Du kan även få brandglasning, blyinfattningar och ljudglas, samt mycket mer. Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

 

 

Båtrutor

Vi byter ut dina båtrutor oavsett material och utseende.

 

 

Bilglas

Vi vet mycket väl hur jobbigt det kan vara när glasrutan i din bil går sönder, eller om det bara är ett litet stenskott. Vår uppgift är att se till att du får tillbaka din bil så snabbt som möjligt, inte bara så gott som ny, utan bättre. Vi fixar din bilruta snabbt, enkelt och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

 

 

Övriga tjänster

Förutom våra glastjänster som är vårt specialområde, kan vi också erbjuda finsnickeritjänster som exempelvis trappor och dylikt. Kontakta oss för att diskutera vad du behöver och vad vi kan göra för dig.

 

 

 

  Engs glas AB Konsul Johnsons väg 11 14945 Nynäshamn    
  08 - 520 158 72  e-post  engsglas@bredband.net Bankgiro  742-0052
  Organisationsnr. 556173-9946