Jourtelefon
 070-589 25 54 

Erfarenhet

Vi är ett team med många års erfarenhet i branschen, vilket ger dig som kund den trygghet du behöver för att lugnt kunna lämna över dina glasjobb i våra stabila händer

Kunskap

Glasbranschen är som alla materialbaserade yrkesområden stadd i förändring, och vår utmaning är att alltid se till att hålla jämna steg med utvecklingen. Det gör vi genom kontinuerlig vidareutbildning och genom att alltid införskaffa de senaste hjälpmedel vi behöver för att göra jobbet.

Material

Vi arbetar endast med moderna verktyg och maskiner och med material av högsta kvalitet för att kunna ge dig som kundbästa möjliga resultat.

Pris

Alla jobb vi utför görs snyggt och säkert och du kan vara lika säker på att du har tillbaka bilen med ny bilruta, eller fönstret med den nya skärningen, innan du hunnit blinka. Dessutom kan vi skryta med mycket konkurrenskraftiga priser, som gör att du som kund inte kommer att behöva vända dig någon annanstans för dina behov av glas än till just Engs Glas AB i Nynäshamn.

Service

Förutom de självklara egenskaperna som en glasmästare ska ha, nämligen kunskap och erfarenhet.
Alla medlemmar i vårt team har en stark servicekänsla som tar sig form i stor entusiasm inför arbetet, samt ett gott bemötande av stark vilja att hjälpa de kunder som kommer till oss.
Pröva själv, vi lovar att du kommer bli jättenöjd.

Pålitlighet

Engs Glas AB har funnits i Nynäshamn i över 12 år, och har under den här tiden skaffat en stark lokal förankring med nöjda kunder i ett gynnsamt samarbete för alla parter. Det vill v i utveckla med våra nya kunder och vi garanterar att ni får det bästa möjliga bemötandet när ni kommer in i verkstaden eller ringer oss för att ställa några frågor om glas. Det finns inget vi kan bättre, och det finns inget vi hellre pratar om!